AlgemeenSportVideo

Fotoserie: Gymnastiek Vereniging BATO beleeft fantastisch Gymfeest

- advertentie -

Winschoten – Zaterdag 11 november werd in de Sporthal aan de Mr. D.U. Stikkerlaan het Bato Gymfeest gevierd. Ruim 200 enthousiaste gymnasten kwamen in beweging.

- advertentie -

De ochtend werd natuurlijk begonnen met een super leuk warming up dansje zodat iedereen lekker warm en los kwam. Daarna lieten de peuters en kleuters verschillende oefeningen zien met een parachute. Vervolgens lieten de gymnasten hun kunsten zien op de verschillende toestelbanen en konden ze zich uitleven op de twee opblaasbare tumblingbanen. Ook werd er kennisgemaakt met de ritmische sportgymnastiek.

De oudere leden van de Damesgymfit groep en de recreatieve ritmische meisjes lieten mooie dansjes zien. Tussendoor werden door de selectiegroepen Acro, Turnen en Ritmische Gymnastiek mooie demo’s gegeven. Het was een gezellige boel en de tribune zat bomvol met trotse ouders, grootouders en andere belangstellenden.

Mede dankzij alle vrijwilligers werd de ochtend een groot succes en was het een gezellig gymfeestje! Dit was een mooi begin van het jubileumjaar! In 2018 bestaat de gymnastiekvereniging namelijk 135 jaar en dit wordt groots gevierd met een jubileumshow in de Klinker op 30 juni.

Voor meer informatie over de gymnastiekvereniging BATO kunt u terecht op www.gv-bato.nl

Foto’s: Jeroen Bos/ & Marcel Lameijer/ OldambtNu.nl

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button