Algemeen

Cultuurhuis De Klinker doet mee aan Nationaal Theaterweekend

- advertentie -

Winschoten – Op 26, 27 en 28 januari 2018 doet Cultuurhuis De Klinker weer mee met het Nationaal Theaterweekend. Tijdens dit speciale weekend biedt De Klinker u maar liefst zeven voorstellingen aan (cabaret, familie en muziek) die u elk voor slechts € 10,- kunt bezoeken.

- advertentie -

Op deze manier krijgt iedereen de kans om voor een kleine prijs kennis te maken met theater. Het is nog een verrassing welke voorstellingen wij voor u geprogrammeerd hebben, maar u kunt al wel een kaartje kopen voor één van de voorstellingen. Wilt u verzekerd zijn van een plaats? Reserveer dan nu alvast een kaartje en laat u verrassen!

Golden Ticket
Onderdeel van het Nationaal Theaterweekend is een open dag. Cultuurhuis De Klinker opent tijdens het theaterweekend op zaterdag 27 januari van 12.00 tot 17.00 uur haar deuren voor publiek. Tijdens de open dag is het mogelijk om een kijkje te nemen achter de schermen van het theater en worden er demonstraties gegeven en workshops georganiseerd.

Ergens op een nog geheime locatie in De Klinker bevindt zich het Golden Ticket. Vanaf december geven wij cryptische hints of aanwijzingen over de plek waar het Golden Ticket zich bevindt. Degene die het Golden Ticket vindt, wint toegang tot 10 gratis voorstellingen in De Klinker.

Nationaal Theaterweekend
Om het theatervak te vieren en heel Nederland te laten zien hoe leuk, mooi, waardevol, ontroerend, grappig of fijn een avondje theater kan zijn, hebben het Prins Bernhard Cultuurfonds en het Nationaal Theater Fonds het Nationaal Theaterweekend in het leven geroepen. De eerste editie vond in 2016 plaats met vijftig deelnemende theaters en 100.000 bezoekers.

In 2017 namen er zestig theaters deel aan het weekend met 125.000 bezoekers. Voor 2018 zullen er ruim zeventig theaters deelnemen en bieden in dit weekend een gevarieerd en aansprekend programma aan voor slechts tien euro per voorstelling.

Kaarten voor het Nationaal Theaterweekend zijn te koop bij de theaterkassa van Cultuurhuis De Klinker of via www.indeklinker.nl.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button