AlgemeenGemeente

Gemeente Oldambt bedankt vrijwilligers met feestavond

- advertentie -

Winschoten – De gemeente Oldambt heeft ook dit jaar alle vrijwilligers die binnen de gemeente actief zijn bedankt voor hun inzet. Het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Social Werk Oldambt organiseerde in samenwerking met de gemeente Oldambt afgelopen woensdagavond een feestavond met muziek, een hapje en een drankje, gepresenteerd door Jan Keitz.

- advertentie -

Nieuw opzet
De feestavond vond plaats in de Hotel Restaurant In den Stallen in Winschoten. De onafhankelijke jury wordt vertegenwoordigd door: Reinder Klein, Ate Zijlstra, Anke Kramer, Esther Huls en Jurjen Adam.

Dit jaar is gekozen voor een vernieuwde opzet van deze feestelijke avond. De nieuwe locatie biedt de organisatie nieuwe mogelijkheden in de opzet van het programma. Zo werd er, door het gebruik van meerdere zalen, een breder aanbod aan entertainment neergezet. Ook konden bezoekers gebruik maken van de bowlingbanen.

Categorie: jonge vrijwilliger
Selwyn Nap (24 jaar) zet zich vaak in voor zijn dorp Beerta. Nap is onder andere te vinden bij de voorbereidingen van 5 mei, Sinterklaas en Dickens Day Beerta. Ook is hij algemeen lid van Dorpsbelangen.

Categorie: Organisaties
Taalhuis Oldambt Beter leren lezen schrijven spreken voor laag geletterden.

Vrijwilliger van het jaar:
Coba Koolhof uit Beerta van Sociaal Cultureel Werk.

Foto’s: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button