AlgemeenIncidenten

Inval in hennepdrogerij Winschoten; vijf arrestaties (Video)

- advertentie -

Winschoten – De politie heeft woensdagochtend een hennepdrogerij en een hennepkwekerij in Winschoten opgerold. De politie doet diverse invallen, als onderdeel van groot onderzoek naar georganiseerde hennepteelt.

- advertentie -

Lees ook: Politie valt pand binnen wegens georganiseerde hennepteelt

Vijf aanhoudingen
Vijf mensen zijn aangehouden. De 36-jarige hoofdverdachte komt uit Assen. Daarnaast is een 33-jarige Borgenaar en een andere Assenaar van 50 jaar aangehouden. ‘De overige twee verdachten stonden niet ingeschreven in een gemeente’, zegt een politiewoordvoerder tegenover RtvNoord.

Later vandaag meer informatie.

Foto: OldambtNu.nl

 

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button