AlgemeenIncidenten

Kraan breekt tijdens het leeghalen van containers

- advertentie -

Finsterwolde-  Tijdens het leeghalen van ondergrondse containers brak donderdagmiddag een kraan van de vrachtwagen, waarmee de containers uit de grond worden getild, door nog onbekende reden af. De kraan waar de container nog aanhing klapte tegen het dak van de Spar.

- advertentie -

Bergers uit Hoogkerk kwamen ter plaatse om vakkundig de kraan en container te bergen. De klus nam een aantal uren in beslag.

Tijdens het bergen had het winkelend publiek enige hinder hiervan, aangezien de bergingswagen dichtbij het pand stond kon men de parkeerplaats namelijk niet betreden. Wel werd er een looppad geïmproviseerd zodat mensen toch hun boodschappen konden doen.

Of er schade is aan het pand is onbekend, niemand raakte gewond bij het incident.

Foto’s: Erwin Dijkman/Oldambtnu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button