AlgemeenOp stap

Fotoserie: Sinterklaas zet voet aan wal in Scheemda

- advertentie -

Scheemda –  Bij de intocht van Sinterklaas in Scheemda was zaterdagmiddag veel opkomst. Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten kwamen per boot aan in de Scheemder haven. Zij werden verwelkomt door Wethouder Bard Boon.

- advertentie -

Vanaf de haven ging Sinterklaas ter voet verder naar het Vredenhovenplein. Sinterklaas had verschillende pieten mee genomen. Waaronder Acrobaat piet, fietskarpiet en natuurlijk hoofdpiet.

Er was één probleem, de Zwarte Pieten hadden geen pepernoten bij zich. Gelukkig kwam na de komst van Sinterklaas een grote pepernotenfabriek de bocht om rijden, waarmee het probleem direct verholpen was.

Foto’s: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button