AlgemeenSport

Inschrijven mogelijk voor vierde editie Blaauwbekmarathon

- advertentie -

Blauwestad – Op zaterdag 3 februari 2018 wordt de vierde editie van de Blaauwbekmarathon georganiseerd. De editie van 2017 was een succes met 805 deelnemers. Uitgangspunt is net als in 2017 Sporthal de Rietkraag in Oostwold aan de Noordkant van het Oldambtmeer.

- advertentie -

Er zijn voor 2018 deels nieuwe routes voor de hardlopers en wandelaars. De routes gaan over fietspaden en rustige wegen. Hardlopers kunnen kiezen uit een hele, halve, kwart en achtste marathon. Voor wandelaars is er keuze uit een halve en kwart marathon. Voor kinderen zijn er gratis jeugdlopen over 500, 1000 en 1500 meter.

De inschrijving is open en loopt tot en met 25 januari 2018.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button