Algemeen

Scheemder Henk Klok in Oudejaarsspecial Omroep MAX

- advertentie -

Scheemda – Op zaterdag 23 en 30 december om 18.25 uur op NPO 2 staat MAX Maakt Mogelijk in het teken van kerst en oudjaar.

- advertentie -

Jan Slagter ontvangt een aantal gasten in een bijzonder sfeervolle setting. Zij hebben allemaal een moeilijk jaar achter de rug en kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken om met goede moed het nieuwe jaar in te gaan.

Eén van hen is Henk uit Scheemda. Hij ging het ziekenhuis in voor een knieoperatie, maar kwam lelijk ten val tijdens zijn verblijf in het ziekenhuis en liep daarbij een dwarslaesie op. Zijn leven en dat van zijn vrouw Greetje staat sindsdien op zijn kop. Henk is volledig van zorg afhankelijk geworden.

Goede vriendin Jenny startte een actie om een rolstoelfiets voor Henk te kunnen kopen. Henk deed vóór zijn dwarslaesie namelijk niets liever dan fietsen. Jan Slagter zoekt Henk en Greetje op én zorgt ervoor dat Henk diezelfde dag nog kan fietsen op zijn eigen rolstoelfiets!

Foto: Omroep MAX

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button