AlgemeenCultuur

Prins Hendrik sluit jubileumjaar af met Erwin de Vries

- advertentie -

Winschoten – ,Christelijke muziekvereniging Prins Hendrik uit Scheemda heeft afgelopen zaterdagavond haar jubileumjaar afgesloten tijdens een bijzonder concert samen met Erwin de Vries. De Groningse zanger en tekstenschrijver trad samen met Prins Hendrik op in Cultuurhuis de Klinker.

- advertentie -
De hele avond stond in teken van 90 jaar Prins Hendrik en muziek in het Gronings dialect. De muziekvereniging speelde zowel solo als samen met Erwin de Vries een avondvullend programma. Het concert was het slotstuk van een reeks aan speciale activiteiten om het 90-jarig jubileum te vieren.
De fanfare onder leiding van Gosse Reijenga heeft samen met de andere onderdelen van de vereniging onder andere een jubileumconcert gegeven. Ook heeft Prins Hendrik een geslaagde Kindermiddag georganiseerd in Scheemda, die zeker een vervolg zal krijgen.
Foto’s: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button