Algemeen

OBS Houwingaham krijgt nieuwe speeltoestellen op het plein

- advertentie -

Bad Nieuweschans – OBS Houwingaham krijgt allerlei nieuwe speeltoestellen, zowel aan de achterzijde voor de allerkleinsten als voor de grotere kinderen. Donderdag 30 november is begonnen met het plaatsen van de verschillende toestellen als glijbaan, springbokken en dergelijke.

- advertentie -

Schoolcoördinator Karen van Geffen heeft nog even bekeken aan de hand van een plattegrond of het van tevoren bedachte plan ook werkelijk uitvoerbaar is en qua indeling op het plein ook de juiste is. Voor enkele toestellen geldt dat ze niet eerder in gebruik genomen worden, als ook de rubberen tegels gelegd zijn. Tot die tijd komt er een lint omheen, zodat kinderen ook na schooltijd er nog niet op kunnen spelen.

Foto’s: Frans Stegeman/ BNSnieuws.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button