Algemeen

Kennismakingsbijeenkomst woonproject Graanhof

- advertentie -

Finsterwolde – Graanhof is de naam van een nieuw ecologisch burgerinitiatief ten aanzien van wonen in de gemeente Oldambt. Het project is onlangs van start gegaan. De naam Graanhof is een knipoog naar de Oost-Groninger Graanrepubliek.

- advertentie -

Het project is een doorstart van de voormalige Wooncoöperatie Finsterwolde.

Kennismakingsbijeenkomst
Op maandag 18 december vind zich een eerste kennismakingsbijeenkomst plaats voor het burgerinitiatief woonproject Graanhof.  ‘Op deze avond willen wij graag de gelegenheid bieden om kennis met elkaar te maken. We willen alvast wat vertellen over het project en wat vervolgstappen bespreken.’ aldus de initiatiefnemers.

Lees ook: Project Graanhof van start in de gemeente Oldambt

Het woonconcept Graanhof draait om zo lang en zo zelfstandig mogelijk wonen met een geringe ecologische voetafdruk. Ontspullen, wonen op minder vierkante meter, cradle to cradle bouwen, zijn enkele kernwaarden. In ons concept heeft ieder natuurlijk een eigen woning, Daarnaast willen we ook graag een gemeenschappelijke moestuin & of hobbyruimte realiseren. ‘Noaberschap’ staat hoog in het vaandel. Dit is ouderwetse burenhulp!

De initiatiefnemers vertellen: ‘We willen op deze kennismakingsbijeenkomst graag de eerste feedback en ideeën van geïnteresseerden horen en wie actief mee wil helpen om dit initiatief verder te brengen. Wij hopen dan ook op deze avond een eerste initiatiefgroep met helpende handjes te kunnen vormen.’

Omdat de initiatiefnemers vooralsnog beperkte zaalruimte en opstartmiddelen hebben, is opgeven van te voren verplicht. Inschrijven kan via deze link. Na aanmelden krijgt u de locatie per mail door. In verband met de zaalruimte hebben we maar beperkt plaats, maar bij meer aanmeldingen dan plaatsen, zetten we mensen ook alvast op een lijst van geïnteresseerden voor de volgende bijeenkomst.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button