AlgemeenRegionaal nieuws

Uitreiking Dorpsvisie Westerlee, “Samen Werken aan onze Toekomst”

- advertentie -

Westerlee – Woensdagavond 6 december vond de uitreiking plaats van de dorpsvisie Westerlee aan de gebiedswethouder de heer Bard Boon en de gebiedsregisseur  de heer Richard Hopman.

- advertentie -

Zij werden met koffie en een dorpsvisie taart  die zij zelf mochten aansnijden welkom geheten. Cornelis van der Poel gaf tijdens zijn inleiding aan dat Westerlee naar de toekomst kijkt en had voor alle aanwezigen een toekomstig  cadeautje meegebracht, namelijk  een kerstmuts. Hij benadrukte dat Westerlee zoals ook in de nieuwe dorpsvisie staat de komende tijd veel werk moet verzetten. Dit kan alleen als de inwoners van Westerlee hieraan meewerken.

Het is de bedoeling dat er werkgroepen ontstaan die de plannen van de inwoners gaan oppakken. Daarna volgde de officiële overhandiging door de voorzitter van dorpsbelangen Westerlee de heer Jan Meendering . Hij gaf aan dat de samenwerking met de gemeente Oldambt van cruciaal belang is. Deze dorpsvisie is voor zowel de inwoners van Westerlee, de gemeente en niet in mindere mate voor de Vereniging Dorpsbelangen van groot belang.

De dorpsvisie biedt duidelijke uitgangspunten en de Vereniging gaat ervan uit dat deze breed gedragen wordt. Zodat samenwerken niet alleen in woord maar ook in daad zal plaats vinden waardoor zij samen met de inwoners van Westerlee de gestelde doelen zullen kunnen bereiken.

Foto’s: Marcel Lameijer / OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button