AlgemeenKort nieuws

Kerst Event Twinkel Twinkel nieuwe traditie in Scheemda

- advertentie -
Scheemda – Op zaterdag 16 december organiseert Ondernemersvereniging Handel en Nijverheid de tweede editie van Twinkel Twinkel. Dit gezellige kerstevent biedt vermaak voor jong en oud en is voor de bezoekers gratis te bezoeken.

- advertentie -

Na een kleinschalige en intieme eerste editie heeft ondernemersvereniging Handel en Nijverheid besloten om de tweede editie verder uit te breiden. Geheel in kerstsfeer wordt live muziek verzorgd door muziekvereniging Prins Hendrik en Zanggroep Westerlee. De kerstman is deze avond aanwezig. Er is gratis koffie, thee, warme chocolademelk en glühwein voor de bezoekers. Kinderen mogen marshmallows roosteren boven een gezellig kampvuurtje.

“Dankzij de inzet en enthousiasme van lokale ondernemers en vrijwilligers is dit gratis event mogelijk gemaakt. Iedereen is van harte welkom op het dorpsplein!” Aldus Gert Hensens, voorzitter van de Ondernemersvereniging: “We hopen dat hieruit een mooie traditie tot stand komt waarmee we de gastvrijheid en gezelligheid van Scheemda kunnen onderstrepen. Maar eerst willen we samen met de inwoners van Oldambt genieten van editie 2017!” 

Twinkel Twinkel vindt plaats op zaterdag 16 december van 19:00 tot 21:30 uur op het dorpsplein bij het gemeentekantoor in Scheemda. Meer informatie is te vinden op www.facebook.com/twinkeltwinkelkerstevent.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button