AlgemeenIncidenten

Man rijdt in op beveiligers en vlucht de grens over

- advertentie -

Winschoten/ Bunde – Door de politie is vrijdagavond in Bunde een 49-jarige automobilist uit Nieuweschans tot stoppen gedwongen. De man zou in Winschoten bij een benzinestation op twee beveiligers zijn ingereden. De Schansker werd formeel door de Duitse politie gearresteerd.

- advertentie -

De 49-jarige probeerde na te hebben getankt bij het benzinestation aan de Beertsterweg met een pinpas te betalen. Daar stond geen tegoed op. De man wilde daarna niets weten van andere betalingsmogelijkheden en stapte in zijn auto.

Twee bewakers van een beveiligingsbedrijf probeerden de automobilist tegen te houden door voor en achter zijn auto te gaan staan. Zij moesten aan de kant gaan om niet aangereden te worden. Een beveiligster werd nog wel door de wagen geraakt maar liep geen noemenswaardig letsel op. De bestuurder reed daarna met hoge snelheid richting de Duitse grens.

Een van onze surveillancewagens zag de man enige tijd later tussen Nieuweschans en Bunde rijden. Hij stopte in het Duitse dorp. Uit een drugsanalyse bleek dat de 49-jarige cocaïne had gebruikt en hasj. De man had sowieso niet mogen rijden; hij had geen rijbewijs.

Foto: Politie Duitsland (PressePortal)

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button