Algemeen

Stakende leerkrachten en de geur van vers gebakken kniepertjes

- advertentie -

Winschoten – In heel Nederland werd 12 december door veel leerkrachten gestaakt, zo ook op de St. Vitusschool in Winschoten. Alle lessen waren deze dag vervallen. De leerkrachten, oudervereniging, ouders en kinderen zetten zich deze dag op een andere manier in.

- advertentie -

De school heeft namelijk een lopende kniepertjes actie en op deze dag werd met z’n allen flink gebakken en aan de actie bijgedragen. Vanaf maandag gaat de geur van de kniepertjes al door de school om zo een extra bijdrage te genereren voor het aanpakken van het schoolplein en uniforme en herkenbare schoolshirts voor activiteiten buiten de school voor de begeleiders.

Een hele leuke combi,waarin de kracht van het samenwerken voorop staat, tijdens de nationale stakingsdag. Het streven is om voor zo’n €2000,- te verkopen. Ondertussen gebruikten de leerkrachten de “extra tijd” ook om bepaalde onderwerpen beter uit te werken en te bespreken. Tijd die normaal niet beschikbaar is voor de leerkrachten.

Foto’s: Marcel Lameijer / OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button