Algemeen

SOOOG bedankt de schoonmakers van Synergon

- advertentie -

Winschoten – Tijdens een kerstbijeenkomst van de afdeling schoonmaak van Synergon heeft Jaap Hansen, voorzitter van het College van Bestuur van SOOOG, de medewerkers bedankt voor hun inzet en toewijding waarmee de scholen dagelijks worden schoongemaakt. Als blijk van dank kregen de medewerkers een kleine attentie aangeboden.

- advertentie -

Visitekaartje
SOOOG vindt het belangrijk dat scholen dagelijks goed worden schoongemaakt. Het is het eerste visitekaartje van de school en het is goed toeven in een goed schoongemaakte school. Het belang van goede schoonmakers wordt daarbij niet altijd voldoende onderkend. Schoonmakers doen ertoe.

Resultaatgerichte schoonmaak
In 2016 heeft SOOOG de schoonmaak opnieuw gegund aan Synergon. Afgesproken is om geleidelijk te komen tot resultaatgerichte schoonmaak. Het gaat hierbij niet alleen om de werkwijze van schoonmakers maar ook om het gedrag van de gebruikers. Samen kunnen ze voorkomen dat scholen onnodig worden vervuild en ongewenste schoonmaakwerkzaamheden ontstaan. De tijd die daarmee wordt bespaard, kan worden aangewend om zaken die extra aandacht vragen schoon te maken.

In 2018 gaat Synergon op de scholen lesprogramma’s over schoonmaak verzorgen. Leerlingen leren hoe ze om moeten gaan met hygiëne en onnodige vervuiling kunnen voorkomen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button