AlgemeenIncidenten

Inbrekersduo op heterdaad gepakt in Winschoten

- advertentie -
Winschoten – Naar aanleiding van een melding van een verdachte situatie heeft de politie donderdagnacht in de Wilhelminastraat twee mannen aangehouden op verdenking van woninginbraak. Het gaat om een 22-jarige man uit Rotterdam en een 21-jarige man met onbekende woonplaats.
Eerder die nacht had de politie een melding gekregen van een alerte buurtbewoner die zag dat twee mannen op de hoek van de straat stonden te wachten en zich verstopten achter een auto.  De politie ging op zoek naar beide mannen en de auto die inmiddels weggereden was.
Vervolgens kwam een melding binnen van een woninginbraak aan de Poortstraat, waarbij de inwoner twee inbrekers overliep. De agenten zagen vervolgens twee mannen lopen op de Wilhelminasingel toen ze op de uitkijk stonden bij een auto, die voldeed aan het signalement dat eerder op de avond was doorgegeven aan de politie.Een van de mannen werd herkend door een agent.
Beide mannen zijn aangehouden op verdenking van woninginbraak. Bij een van hen werden goederen aangetroffen die mogelijk afkomstig zijn van de woninginbraak eerder die nacht. Ze zijn overgebracht naar het politiebureau en zitten nog vast. De auto is in beslag genomen voor verder onderzoek.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button