AlgemeenKort nieuwsRegionaal nieuws

Lift blijkt niet in orde: werknemers zitten uren opgesloten

- advertentie -

Regio: Weener – Benauwde uren voor de eigenaar en enkele medewerkers van een voormalige fabriek aan de Bahnhofstraße in Weener gisterochtend! Ze besloten een lift te gebruiken die al enige jaren niet meer in gebruik was. Door een technisch mankement bleef de lift stil staan tussen 2 verdiepingen.

- advertentie -

Het noodoproepsysteem werkte niet meer dus de werknemers probeerden per telefoon de hulpdiensten in te schakelen. Het duurde enige tijd alvorens dit lukte. De brandweer van Weener probeerde ze te bevrijden via het noodsysteem, maar ook deze bleek technisch niet meer in orde. Uiteindelijk hebben ze besloten de deuren met een grote flex open te snijden.

Na 2,5 uur opgesloten te hebben gezeten konden de medewerkers weer naar buiten. Een persoon is door ambulancepersoneel onderzocht vanwege hartklachten.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button