AlgemeenCultuur

Bioscoopfilms in de kerstvakantie in Cultuurhuis De Klinker

- advertentie -

Winschoten – In de kerstvakantie vertoont De Klinker maar liefst twee weken lang diverse bioscoopfilms in de Rabozaal. Films die te zien zijn, zijn Dikkertje Dap, Dummie de Mummie, Paddington 2, K3 Love Cruise en Huisvrouwen bestaan niet. Dagelijks, met uitzondering van zon- en de feestdagen, wordt er om 11.30, 13.30 en 15.30 uur een kinderfilm vertoont. De film ‘Huisvrouwen bestaan niet’ wordt tijdens een aantal avonden vertoond.

- advertentie -

Om tijdens de kerstvakantie de inwoners van Oldambt nog meer vertier aan te bieden naast het theateraanbod, worden er tijdens de kerstvakantie diverse films vertoont. ‘De faciliteiten zijn er en we denken dat tijdens de kerstvakantie veel mensen vrij zijn om met de kinderen iets leuks te doen. Vandaar dat we er voor hebben gekozen om twee weken lang bijna dagelijks meerdere kinderfilms te laten zien’, aldus Leo Hegge, directeur van de Klinker. ‘Ook de film ‘Huisvrouwen bestaan niet’ die 20 december landelijk in première gaat, mogen wij in de kerstvakantie vertonen.’

Prosecco Première
Vanaf 2018 laat De Klinker themagewijs grote filmtitels zien. ‘We proberen er dan wel iets speciaals van te maken’, zegt Leo Hegge. ‘Denk aan een Prosecco Première, waarbij elke bezoeker bij binnenkomst een glaasje prosecco ontvangt alvorens een premièrefilm bij te wonen. Wat ik al kan verklappen is dat we woensdag 7 en donderdag 8 februari de kaskraker Fifty Shades Freed te zien krijgen. Welke films er in de toekomst te zien zijn, is afhankelijk van welke film we kunnen krijgen en mogen draaien.’

Voor een compleet overzicht van de films in de kerstvakantie en de tijden dat ze te zien zijn, kunt u bij de theaterkassa van De Klinker terecht voor een filmladder of kijkt u op indeklinker.nl, onder het kopje filmhuis. Houdt facebook.com/indeklinker in de gaten voor een aankondiging van de Prosecco Première en andere themavertoningen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button