AlgemeenSport

Max Benthem wint op meetmoment in Hoofddorp 

- advertentie -

Winschoten/ Haarlemmermeer – Tijdens het Internationaal Topjudotoernooi Haarlemmermeer dat vorig weekend werd gehouden in Hoofddorp heeft de 15-jarige Winschoter judoka Max Benthem van Judo Instituut Noord uit Winschoten de eerste plaats behaald in de categorie -18 jaar, tot 66 kg.

- advertentie -

Max was goed op dreef op dit goed bezette toernooi en wist al z’n partijen overtuigend te winnen. Trainingsmaatje en clubgenoot Jurrien Kugel verloor de strijd om brons in de gewichtsklasse -60. In de kerstvakantie volgt Max samen met zijn clubgenootje(s) en trainer Alexander Sulava trainingsstages in Rotterdam en Koksijde (B) om zich voor te bereiden op het volgende meetmoment op 13 januari 2018 in Eindhoven.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button