AlgemeenIncidenten

Controle bij Duitse grens: vuurwerkpistolen en zwaar vuurwerk

- advertentie -

Groningen/ Drenthe – De politie heeft donderdag onder andere gecontroleerd in de grensstreek van Zuidoost-Drenthe op vuurwerk. Meerdere mensen werden door de politie bekeurd, ook werd er beslag gelegd op (illegaal) vuurwerk en vuurwerkpistolen.

- advertentie -

De politie heeft meerdere boetes uitgeschreven aan mensen die meer dan 25 kilo vuurwerk uit Duitsland wilden halen. Het is volgens de politie niet toegestaan meer dan 25 kilo te vervoeren in een auto.

Ook werd zwaar illegaal vuurwerk aangetroffen. De politie maakte ook proces-verbaal op voor het voorhanden hebben van vuurwerkpistolen.

Foto’s: Team Verkeer Noord-Nederland

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button