Algemeen

Kerstboom Oldambtplein wederom geteisterd door vandalen

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen nacht hebben vandalen wederom toegeslagen bij de kerstboom op het Oldambtplein. De lampjes zijn er uit getrokken. Het is de 3e keer dit jaar dat de kerstboom het slachtoffer is geworden van vermoedelijk naar huis kerende jeugd.

- advertentie -

Na de vorige vernielingen spraken wij Arjan Kenter, voorzitter van Stichting Ondernemersfonds Centrum Winschoten: ‘Volkomen kansloos en erg zielig, de versieringen worden betaald door alle ondernemers van Winschoten, samen doen wij ons uiterste best om Winschoten een gezellige sfeer te geven tijdens de feestdagen.’ 

Erg jammer dat het dan nu al voor de 3e keer kapot wordt gemaakt. Heeft u tips? Neem dan contact op met de politie op 0900 – 8844.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button