AlgemeenVideo

Laatste optreden Alloway in Woodies

- advertentie -

Winschoten – Alloway speelde hun laatste optreden van dit jaar in Woodies. Op 30 december bouwde de 6-koppige band hun instrumenten op een klein podiumpje van een paar vierkante meter op. Weer eens wat anders als een optreden op een groot podium in een tent op het Marktplein. Maar ook op deze kleine ruimte wist de band groots muziek te maken. Eigenlijk maakt het de mannen niet uit waar ze staan te spelen, als ze maar muziek mogen maken voor hun publiek, zij maken er een feestje van.

- advertentie -

Op 7 april staat Alloway in Concert Volume 5! Live in The Harbour Jazz Club op de planning. Dit beloofd weer een groots feestje te worden.

Foto’s: Marcel Lameijer / OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button