AlgemeenIncidenten

Politie: ‘Geen noemenswaardige voorvallen in Oldambt’

- advertentie -

Winschoten – Volgens de de politiewoordvoerder zijn er geen noemenswaardige voorvallen geweest in de gemeente Oldambt tijdens de Oudejaarsnacht. In de provincie Groningen zijn in totaal 15 aanhoudingen door de politie verricht. De overtredingen liepen uiteen van mishandeling, vernieling en belediging tot het bezig van illegaal vuurwerk.

- advertentie -

Marktplein
Op het marktplein was het gezellig druk. ‘Het was een gezellige en sfeervolle avond’ zegt Heiko Tuin, eigenaar van Café Dommering en Skihut de Kelder. ‘Ik ben blij dat we samen met het uitgaanspubliek de jaarwisseling goed hebben kunnen vieren!’

Veel telefoontjes
Via 0900-8844, het landelijke servicenummer van de politie, kwamen in Noord-Nederland (Groningen, Friesland en Drnethe) zo’n 2000 telefoontjes binnen. Deze telefoontjes gingen veelal over vuurwerkoverlast, brandjes en geluidsoverlast. De meldkamer in Noord-Nederland kreeg ongeveer 1200 telefoontjes te verwerken.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button