Kort nieuwsSport

Unieke actie bij Sportcentrum Nico Jager in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Iedereen die sportieve voornemens heeft en nu eens de daad bij het woord wil voegen, is van harte welkom bij Sportcentrum Nico Jager in Winschoten of Finsterwolde. Sportcentrum Nico Jager is hét leefstijlcentrum van de regio. Actief, betrouwbaar, daadkrachtig en enthousiast. Naast haar kerntaak ‘bewegen’ wordt er samengewerkt met diverse partners die aanvulling bieden op het gebied van leefstijl.

- advertentie -

Fotohanddoek
Een lidmaatschap geeft onbeperkte toegang tot het lesaanbod van beide vestigingen en het Persoonlijk FITplan, gratis onderdeel van het abonnement. Nieuwe leden profiteren in januari van een unieke actie, want zij ontvangen bij inschrijving een UNIEKE FOTOHANDDOEK cadeau! De handdoek wordt bedrukt met een eigen foto. Nooit meer zoeken en meteen een handige accessoire voor de trainingen.

Voor meer informatie:
www.nicojager.nl
info@sportcenturmnicojager.nl
T 0597-417744

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button