AlgemeenCultuurGemeente

Expositie ‘Kleurenrijk’ van Joke Schepers in gemeentehuis Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Bezoekers en belangstellenden kunnen tot en met maart een expositie van Joke Schepers bekijken in het gemeentehuis van Oldambt aan de Johan Modastraat in Winschoten. Haar schilderijen hangen in de hal bij het Klant Contact Centrum. De schilderijen zijn te bekijken op maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur. Op woensdag van 09.00 tot 19.30 uur en op vrijdag van 09.00 tot 15.00 uur.

- advertentie -

Schilderijen
In haar schilderijen, een combinatie van acrylverf, Japans papier en zand, toont Joke gevoel voor kleur en materiaal. Zij roept met haar werk poëtische beelden op. De net niet tastbare en zichtbare wereld vormt voor haar een belangrijk uitgangspunt.

Joke Schepers
Joke Schepers is geboren in Weerselo. Ze volgde de Academie Minerva in Groningen in de vrije richting schilderen en zeefdruk. Joke Schepers woont en werkt in Groningen. Ze heeft jarenlang schildercursussen gegeven in Winschoten via de stichting De Regenboog, eerst in De Boschpoort en daarna in het speeltuingebouw aan de Tromplaan.

Meer informatie is te vinden op www.jokeschepers.exto.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button