AlgemeenGemeente

Nieuwjaarsreceptie gemeente Oldambt

- advertentie -

Winschoten – De gemeente Oldambt organiseert voor haar inwoners op donderdagavond 11 januari een nieuwjaarsreceptie in de Harbour Jazz Club in Winschoten. Alle inwoners en ondernemers van onze gemeente zijn die avond van harte welkom!

- advertentie -

Het programma van de avond is als volgt:
– Inloop vanaf 19.30 uur
– Start programma om 20.00 uur
– Openingswoord door burgemeester Pieter Smit
– Huldiging van de sporters die het afgelopen jaar een bijzondere prestatie hebben geleverd door wethouder Bard Boon

U kunt, na het officiële gedeelte, genieten van een optreden van de gemeentelijke huisband The Civil Servants. Uiteraard ontbreken de hapjes en drankjes niet. Niet in de laatste plaats is er uiteraard ruimschoots tijd om met het college van B&W en overige aanwezigen in gesprek te gaan en elkaar een gelukkig nieuwjaar te wensen.

Foto: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl (archief)

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button