AlgemeenCultuurOp stap

Toneelvereniging Vita Nova speelt komische thriller “Doodleuk miljonair”

- advertentie -

Winschoten – Toneelvereniging Vita Nova uit Winschoten speelt de komische thriller ‘Doodleuk miljonair’. Een voorstelling met veel hilariteit en gebeurtenissen rondom een live-uitzending van een quizshow.

- advertentie -

Zaterdagavond 3 februari 2018, aanvang 20.00 uur in cultuurhuis De Klinker in Winschoten
Zondagmiddag 4 februari 2018, aanvang 15.00 uur in cultuurhuis De Klinker in Winschoten
Entree is €15,00 (dit is inclusief administratiekosten).
Tickets zijn te verkrijgen bij Cultuurhuis De klinker in Winschoten.

Doodleuk miljonair (door P. Cook, vertaling M. Reinderman)

“Geef antwoord op de volgende vraag en win een miljoen euro!” brult de gladde presentator van de populaire spelshow. Maar wat te doen als een zelfverzekerde kandidaat de vraag goed beantwoordt en meteen daarna dood neervalt? De volgende avond gebeurt hetzelfde met een andere deelnemer. De volgende kandidaat komt er niet eens aan toe zichzelf voor te stellen, maar wordt meteen al neergestoken. Na drie moorden zul je je afvragen wie nog het lef heeft de volgende kandidaat te zijn! Terwijl al deze verschrikkingen voor onze ogen gebeuren, heeft de regisseur de handen vol aan de politie die de uitzending wil verhinderen terwijl de tv-maatschappij alles op alles zet om de show in de lucht te houden. Tenslotte zijn de kijkcijfers nog nooit zo hoog geweest! Dan zijn er ook steeds nieuwe vragen: Waarom komt een concurrent van de quizmaster juist nu op bezoek? En is de toneelmeester, die zoveel detectives heeft gelezen wel in staat deze misdaden op te lossen? Merkwaardige figuren in overvloed, zoals de onstuimige burgemeester, een raadslid die gefascineerd is door beroemde mensen en bekend staat als een excentrieke “biechtmoeder” die, hoewel ze nooit iets misdaan heeft, van alles en nog wat opbiecht. Het geheel staat garant voor een dolkomische thriller! Wat zou u antwoorden als iemand u vroeg of u “doodleuk miljonair” zou willen worden?

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button