AlgemeenKort nieuwsOp stap

Lezing – Voorproeverij Hoogsensitiviteit (HSP) in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Monique Goemans en Esther Bohte-de Wilde geven samen regelmatig lezingen en workshops onder meer over Hoogsensitiviteit bij volwassenen en kinderen. Aangezien de lezing van 27 november vol was en de aanmeldingen binnen bleven stromen, is er een extra lezing – voorproeverij over Hoogsensitiviteit gepland op maandag 22 januari.

- advertentie -

Tijdens deze lezing kun je kennis met hun maken, geven ze uitleg over Hoogsensitiviteit en hun ervaringen (beiden HSP) en laten ze je een kijkje nemen (voorproeverij) in de workshop die ze gaan geven op 3 februari en 24 maart 2018. Deze avond zal in het teken staan van “Hoe weet je nu dat je hoogsensitief bent?” en “Hoe werkt het bij mij?”.

Nieuwsgierig en geprikkeld?
Kom dan maandag 22 januari naar Troost & Meer, Bosstraat 22 in Winschoten.
De avond start om 19.30 uur en kost € 7,50 inclusief koffie en thee. Graag van tevoren aanmelden bij Alberta Kuil, info@troostenmeer.nu of via contact@uitgeverijvoelsprietje.nl.

Monique en Esther zijn beiden auteur en HSP’er. Ze begeleiden in hun praktijk (jong)volwassenen en kinderen met Hoogsensitiviteit.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button