AlgemeenIncidenten

Westerwolde, Oldambt en Stadskanaal krijgen eigen politieteam

- advertentie -

Oldambt, Westerwolde & Stadskanaal – De politie komt dichter bij u in de buurt. Met ingang van dit voorjaar krijgen de drie Oostgroninger gemeentes Oldambt, Westerwolde en Stadskanaal een eigen politieteam. Vaste gezichten die met de buurtagenten voor u aan het werk zijn.

- advertentie -

De politie wil graag weten wat u belangrijk vindt en wil met een aantal inwoners van Westerwolde om tafel.

Lees hieronder de oproep die de politie plaatste op Facebook.

Binnen de politie bestaat nog wel eens de gedachte dat wij weten hoe het allemaal moet, wat goed voor u is. Enerzijds mag u dat ook van een professionele organisatie verwachten. Ook wij staan volop in de samenleving. Aan de andere kant willen we erg graag weten wat u van ons verwacht.

Wij als het team voor de gemeente Westerwolde, in jargon cluster genoemd, bijten de spits af. Van u willen we dus graag horen waar we vooral onze energie in moeten steken. Wat zou van u bijvoorbeeld de top drie moeten zijn en hoe zouden we die moeten aanpakken. Daarnaast willen we u graag vertellen wat er met de zogenoemde clusterindeling allemaal verandert.

Wij beseffen dat we niet met alle inwoners van de gemeente Westerwolde om tafel kunnen. Daarom het verzoek dat u zich aanmeldt via het onderstaand emailadres. Wie wij zoeken: vooral mensen met een open en kritische blik op het politiewerk. Als u zich hebt aangemeld neemt een van de teamleden contact met u op en hoort uw ideeën aan. Hoewel we het hier steeds over ‘u’ hebben hopen we zeker dat ook jongere inwoners van Westerwolde willen meedoen.

Uit alle aanmeldingen wordt een groep deelnemers samengesteld. De bedoeling is om op donderdagavond 8 februari op een nog nader te bepalen locatie van zeven tot tien uur met elkaar in gesprek te gaan en van gedachten te wisselen.

U kunt zich aanmelden kan tot 20 januari 2018 op het emailadres ger.blokzijl@politie.nl. Vergeet niet uw telefoonnummer te vermelden!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button