Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenIncidenten

Facebook-bedreiger uit Heiligerlee meldt zich

- advertentie -

Heiligerlee – De 47-jarige inwoner van Heiligerlee die vorige week op Facebook met een pistool dreigde heeft zich donderdag op het bureau in Winschoten gemeld. De man is aangehouden en is na een nacht in de cel en na verhoor weer vrijgelaten.

- advertentie -

De politie ontdekte vorige week dat de man op social media een filmpje had geplaatst waarin hij een vuurwapen liet zien en een iemand elders in het land bedreigde. Toen agenten vorige week vrijdagavond de woning van de man in Heiligerlee binnenvielen was hij verdwenen. Wel was een vrouw aanwezig die collega’s met een mes dreigde. Zij werd gearresteerd.

Lees ook: Politie valt woning binnen na bedreiging met vuurwapen op Facebook

Het lukte ons om deze week contact met de 47-jarige te krijgen. Als resultaat daarvan meldde hij zich donderdag op het bureau. Het pistool is nog zoek. De Heiligerleester is met een proces-verbaal weer op vrije voeten gesteld. Hij bekende bij de recherche de bedreiging.

Hieronder een ‘still’ (screenshot) uit het filmpje met het pistool inclusief scherpe patronen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button