AlgemeenPolitiek

Gemeentebelangen Oldambt presenteert verkiezingsprogramma

- advertentie -

Oldambt – De leden van Gemeentebelangen Oldambt hebben op 15 januari het verkiezingsprogramma 2018 – 2022 vastgesteld. Gemeentebelangen gaat de verkiezingen in met de slogan ‘Nait soezen mor doun!’

- advertentie -

Omdat de wereld van vandaag er morgen alweer anders uit kan zien, heeft Gemeentebelangen geen gedetailleerd verkiezingsprogramma opgesteld. Ze heeft ervoor gekozen om aan de hand van vijf thema’s aan te geven waar de partij naar toe wil met de gemeente.  Het betreft hier de volgende thema’s:

  • Een dienstverlenende gemeente waarin de inwoner centraal staat.
  • Een gemeente waarin de ondernemer ruim baan krijgt.
  • Een sociale en aantrekkelijke gemeente.
  • Een leefbare gemeente met hart voor de dorpen.
  • Een financieel gezonde gemeente.

Partijvoorzitter Jan Dekker: “Ons verkiezingsprogramma biedt de mogelijkheid om samen met inwoners, ondernemers, maatschappelijke organisaties en andere betrokkenen de thema’s nader in te vullen. Want dat is waar het ons om gaat: niet vanuit ivoren torens de gemeente besturen, maar samenwerken met alle betrokkenen voor een beter Oldambt. Wij nemen geen besluiten óver, maar mét onze inwoners en andere betrokkenen.”

Lijsttrekker en kandidaat-wethouder Ger Klein vult aan: “Dit betekent ook dat wij niet aan de zijlijn willen staan. De ervaring leert namelijk dat als je in de oppositie zit, je weinig voor elkaar krijgt. We gaan daarom voor een plek in de coalitie, het liefst met zoveel mogelijk zetels.”

Het verkiezingsprogramma van Gemeentebelangen is te vinden op www.gboldambt.nl.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button