AlgemeenOp stap

SamenLoop voor Hoop informatiebijeenkomst

- advertentie -

Oostwold – Op woensdag 14 februari om 19.00 uur organiseert de Samenloop voor Hoop Oldambt een informatiebijeenkomst in de Twee Oldambten in Oostwold. Tijdens de informatiebijeenkomst vertellen wij jullie alle ‘ins en outs’ over de Same.nLoop voor Hoop

- advertentie -

Beleven, meeleven en doorleven
De Samenloop voor Hoop (SLvH) Oldambt is een 24-uurs wandelestafette. Teamleden wisselen elkaar af op het parcours rondom de Wilgenborg in de Blauwestad, dit als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. We staan samen stil bij kanker, we beleven, we leven mee en we doorleven. Het doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek.

Lokaal georganiseerd
De Samenloop voor Hoop is een concept, met een herkenbare uitstraling. Echter wordt iedere loop lokaal georganiseerd. Hierdoor kunnen we een eigen kleur geven aan de Samenloop voor Hoop Oldambt op 2 en 3 juni 2018. De Wilgenborg is een prachtige locatie, waar we veel mee kunnen doen. We willen voor alle deelnemers en bezoekers een loop neer zetten die emotie ademt. Een uitdagende klus, maar met de inzet van velen gaat dit lukken.

Teams, vrijwilligers en belangstellenen
Een ieder is welkom op de informatiebijeenkomst. De ingeschreven teams, groepen die zich nog willen aanmelden, vrijwilligers maar ook bedrijven die geïnteresseerd zijn om een bijdrage te leveren aan de Samenloop voor Hoop.

De organisatie van de 24-uurs wandelestafette hanteert een low budget methode. We willen zoveel mogelijk geld inzamelen en de kosten laag houden. Daarvoor zijn we sponsoren nodig. Een oproep daarom ook aan bedrijven om bij te dragen. De informatieavond is er voor iedereen! Alles wat je wilt weten over de Samenloop voor Hoop Oldambt wordt op woensdag 14 februari uitgelegd.

Zet het in je agenda!
De informatiebijeenkomst vindt plaats op woensdag 14 februari in de Twee Oldambten, Klinkerstraat 1 (9682 RB) in Oostwold. Van 19:00-19:45 uur zullen wij jullie alles vertellen over de SamenLoop voor Hoop Oldambt in de algemene informatiebijeenkomst en tussen 20:00-20:45 uur worden alle teamcaptains geïnformeerd over de laatste updates en kunnen jullie alle vragen die er zijn stellen.

We hopen jullie daar te ontmoeten.

Meer weten over de Samenloop voor Hoop Oldambt? Check onze website www.samenloopvoorhoop.nl/oldambt of volg ons op Facebook SLVHOldambt.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button