AlgemeenIncidentenVideo

UPDATE: Grote uitslaande brand Winschoten ‘brand meester’ (video)

- advertentie -

Winschoten – Op de M.J. van Olmstraat te Winschoten woedde afgelopen woensdagavond een grote uitslaande brand in een loods. De brandweer van Winschoten, Veendam en Bellingwedde waren met groot materiaal uitgerukt om de brand te bestrijden.

- advertentie -

Het zou gaan om een loods met bouwmaterialen. Volgens de brandweer heeft iedereen op tijd de loods kunnen verlaten. De brand is vanuit de wijde omtrek te zien, meerdere meldingen kwamen uit Scheemda, Pekela en Blijham.

Bij de brand kwam veel rook vrij, de brandweer adviseerde indien u last had van de rook ramen en deuren gesloten te houden en de ventilatie uit te schakelen.

UPDATE: De brandweer had om 01:20 uur de brand meester. ‘De loods kan als verloren worden beschouwd. Het woonhuis hebben wij kunnen behouden, maar deze heeft wel enige rook- en waterschade. Het nablussen zal nog enige tijd gaan duren.’ Meldt de brandweer in de nacht van woensdag op donderdag.

Foto’s: JB/ OldambtNu.nl
Video: Gerrie de Groot/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button