AlgemeenKort nieuws

In Winschoten samen energie en geld besparen? Doe mee!

- advertentie -

Winschoten – Energie besparen is goed voor het milieu en de portemonnee. Voor de toekomst van onze planeet. En dus voor onze kinderen Dat willen we allemaal wel. Toch komt het er vaak niet van. Als we samen de schouders eronder zetten dan lukt het wel! Hans de Lange, buurtgenoot uit Winschoten-Noord (Parkwijk-Kloostervallei) gaat hier werk van maken.

- advertentie -

We doen het niet alleen. Buurkracht helpt ons. Buurkracht brengt bewoners en buurten bij elkaar om samen energie te besparen. Zo wordt energie besparen voordeliger, makkelijker én gezelliger. Al heel wat bewoners van Buurkrachtbuurten elders in Groningen en Nederland hebben hun energierekening zien dalen. Daarom zoeken we enthousiaste buurtgenoten die mee willen helpen. Want vele handen maken licht werk.

Versterking gezocht m/v
Om acties van de grond te krijgen, zijn we op zoek naar versterking van ons team voor de periode van 3 maanden. Een keertje met ons meedenken en ideeën uitwisselen wordt ook al zeer gewaardeerd! Wil je meehelpen?

Enthousiast?
Enthousiaste buurtbewoners kunnen contact opnemen met hnsdelange@gmail.com Meer weten over Buurkracht? Kijk dan op www.buurkracht.nl/buurkracht-groningen of mail naar Sander Berkepas via sander@buurkracht.nl

Initiatiefnemer Hans de Lange.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button