AlgemeenOp stap

Gezelligheid in de Langestraat bij de All You Need Is Love caravan

- advertentie -

Winschoten – Wie kent hem niet? De All You Need Is Love caravan!  Menig traantje wordt er in weg gepinkt, biechten worden gedaan en blijdschap geuit.

- advertentie -

14 Februari is het Valentijnsdag, de dag van de liefde, en wat is er nu mooier dan op een speciale manier je liefdesboodschap over te brengen aan je geliefde? Of een dierbaar familielid? Een vriend of vriendin vertellen hoe belangrijk hij of zij voor je is? Er zijn veel redenen te bedenken waarom en wie je een boodschap zou willen geven.

Daar was afgelopen zaterdag de gelegenheid voor, want een variant van de All You Need Is Love caravan stond afgelopen zaterdag in de Langestraat. Dansschool Nico Jager verzorgde nog enkele dansen, wat voor veel bekijks zorgde.

Foto’s: Quintin Stoetman/ OldambtNu.nl

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button