AlgemeenIncidenten

Landelijk opererende oplichter actief in Noord Nederland

- advertentie -

Noord Nederland – De laatste weken valt het toegenomen aantal meldingen op waarbij sprake is van personen die worden opgelicht/bestolen door middel van (agressieve) verkoop van pannensets en huishoudartikelen. Na aankoop blijkt er vaak meer geld afgeschreven dan op het mobiele pinapparaat vermeld stond.

- advertentie -

De gekochte pannen zijn van slechte kwaliteit en niet dezelfde als voor aankoop werden getoond. De oplichter blijkt landelijk te opereren en is de laatste tijd actief in Noord-Nederland. Hij rijdt in een zwarte Peugeot Partner. Het kenteken is bij de politie bekend, maar ze krijgen de bestuurder / eigenaar niet te pakken.

Advies van de politie: ‘wees heel terughoudend met het kopen aan de deur.  Wij zouden zeggen, koop alleen kinderpostzegels aan de deur.’

Bijgevoegde foto is een voorbeeld.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button