AlgemeenCultuurOp stap

De grootste kinderen uit de theaterwereld in Theater De Klinker

- advertentie -

Winschoten – Het zijn de grootste kinderen uit de theaterwereld, de Ashton Brothers. Al jaren maken ze elk theater onveilig met hun acrobatische en circusachtige voorstellingen vol clownerie en muziek. Een avond Ashton Brothers vergeet je nooit meer. Vorig jaar ruilde ze een maand lang de theaters in voor de grote circustenten van Ashtonia, maar nu zijn ze terug! En hoe? Met volle vaart komen de Ashton Brothers vrijdag 16 februari om 20.15 uur met hun theatervoorstelling Enfants Terribles naar Theater De Klinker in Winschoten.

- advertentie -

Eeuwenlang werden de best bewaarde geheimen van circusfamilies over de hele wereld zorgvuldig van generatie op generatie doorgegeven. Totdat ze terecht kwamen bij de grootste kinderen van de theaterwereld: Ashton Brothers. Zij doopten de gevaarlijkste acts, de vreemdste trucs en de meest hilarische nummers om tot een bonte mix van muziek, acrobatiek en regelrechte tovenarij. Doe eens gek en trakteer jezelf, je partner of die verre facebookvriend op een flinke dosis schaterlach, een goede scheut adrenaline en een toefje betovering. Welkom bij… ENFANTS TERRIBLES!

Kaarten voor Ashton Brothers zijn te koop bij de theaterkassa van Cultuurhuis de Klinker of via www.indeklinker.nl.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button