AlgemeenOp stap

Fotoserie: overdekte ijsbaan een groot succes (video)

- advertentie -

Winschoten – Het is koud en dus is heel Nederland in de ban van schaatsen. Waar kunnen we schaatsen, gaat het lukken om op natuurijs te schaatsen? De weersvoorspellingen worden nauwlettend in de gaten gehouden. Vanaf afgelopen dinsdag hoeft dit 3 weken lang niet meer!

- advertentie -

In het oude pand van de Takko in winkelcentrum ’t Rond ligt momenteel een schaatsbaan van cira 200 vierkante meter.

Lees ook: Fotoserie: Overdekt schaatsen in ’t Rond in Winschoten

Groot succes
Eén van de initiatiefnemers Pascal Meinders van bloemenzaak In Bloei spreekt van een groot succes. ‘We hebben zelfs momenten dat we te weinig schaatsen hebben, bizar! Komende maandag komt de verhuurder van het materiaal langs om extra schaatsen te brengen.’

Openingstijden
De schaatsbaan is vanaf 13 februari geopend tot 6 maart. Maandag t/m vrijdag van 12:00 uur tot 18:00 uur en zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur. Maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 12:00 uur alleen open op reservering voor de schoolklassen in de gemeente Oldambt.

Reserveren kan via 0597-671941 0f info@deheerlijkheidvanwinschoten.nl

Foto & video: Quintin Stoetman/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button