AlgemeenKort nieuwsOp stap

Standhouders voor Hobbymarkt Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Op zondag 25 maart wordt voor het eerst een grote Hobby- en Modelbouwmarkt in de sporthal van Winschoten georganiseerd. In de sporthal is er ruim plaats voor hobbyisten die zelfgemaakte producten van diverse materialen willen aanbieden. Of het nu van hout, metaal, stof, steen of glas gemaakt is of hobbymaterialen, iedereen kan meedoen.

- advertentie -

Op dit moment zijn er al vele tientallen aanmeldingen ontvangen maar er is nog plaats voor meer standhouders.  Wie interesse voor deelname heeft kan contact opnemen met de beursorganisator via info@wbevenementen.eu of telefonisch op 050-5033926 (alleen ’s avonds).

Eigen foto van een deelnemer die miniaturen (voor poppenhuizen) heeft gemaakt.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button