AlgemeenOp stap

Bioscoopfilms in de voorjaarsvakantie in De Klinker

- advertentie -

Winschoten – De vakantie staat voor de deur en dat betekent dat Cultuurhuis De Klinker de Rabozaal weer open zet voor het vertonen van bioscoopfilms. Van dinsdag 27 februari tot en met zondag 4 maart kunt u dagelijks op verschillende tijdstippen drie titels zien.

- advertentie -

De Klinker draait de kinderfilms Bob de Bouwer: Mega Machines en Ted & Het Geheim van Koning Midas. Op zaterdag 3 maart wordt om 20.00 uur de film Fifty Shades Freed vertoond.

Cultuurhuis De Klinker wil inwoners in de schoolvakanties extra vertier bieden door naast theatervoorstellingen bioscoopfilms te laten zien. De faciliteiten zijn er en doordat veel mensen vrij zijn en iets leuks met hun kinderen willen doen, is besloten om elke schoolvakantie bijna dagelijks meerdere (kinder)films te laten zien.

Voor een compleet overzicht van de films in de voorjaarsvakantie en de tijden dat ze te zien zijn, kunt u bij de theaterkassa van De Klinker terecht voor een filmladder of kijkt u op www.indeklinker.nl, onder het kopje filmhuis.

Theatervoorstelling Welterusten, Kleine Beer
Liever naar een theatervoorstelling? Dat kan! Woensdag 28 februari om 15.00 uur komt het wereldbekende prentenboek ‘Welterusten, Kleine Beer’ tot leven in een nieuwe familievoorstelling. Kleine Beer kan niet slapen. Hij is bang voor het donker. Zijn lantaarntje brengt ook geen uitkomst: buiten is het nog steeds donker! Dan brengt Grote Beer een steeds groter lichtje naar Kleine Beer.

Uiteindelijk neemt hij zelfs de maan voor hem mee en alle fonkelende sterren. Grote Beer, Kleine Beer en hun berengrot komen nu voor het eerst naar het theater. Na de voorstelling mag iedereen met Kleine Beer op de foto!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button