AlgemeenOp stap

Noodkreet Dickens Day Beerta: ‘Helpt u ons uit de brand?’

- advertentie -

Beerta – ‘Slecht nieuws! Vanaf 2019 zal het team van Dickens’ Day Beerta dakloos zijn.
De onderkomen waar wij nu zitten moeten wij begin 2019 leeg afleveren.’ Aldus de organisatie van Dickens Day.

- advertentie -

Dit betekent dat de decor stukken straks buiten staan. ‘Maar dat is niet het ergste. De vrijwilligers die dag en nacht voor ons aan het klussen zijn hebben straks geen onderdak meer om te klussen.’ Vertellen ze.

Ze vragen het volgende: ‘Ons idee is om een eigen onderkomen te bouwen. Maar omdat wij een organisatie zijn met weinig budget, kunnen wij dit niet alleen realiseren.  Wilt u als particulier of als bedrijf ons financieel ondersteunen? U kunt dit doen door een willekeurig bedrag te doneren op:  NL48RABO 0161 9392 36. Ook zijn wij blij met bouwmateriaal!’ 

Foto: Trijntje Timmer/ OldambtNu.nl (archief)

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button