AlgemeenIncidenten

49-Jarige man voor de vierde keer betrapt op het rijden zonder rijbewijs

- advertentie -

Nieuw Beerta – Een 49-jarige inwoner van Nieuweschans werd voor de vierde keer betrapt toen hij zonder rijbewijs in een auto reed. De politie zag de man in Nieuw-Beerta rijden en wisten dat hij niet het verplichte pasje bezit.

- advertentie -

De auto bleek niet van de man maar van een garagebedrijf te zijn.’ Die onderneming was in februari, nadat de Schansker ook was betrapt, door ons gewaarschuwd hem niet opnieuw in een van haar wagens te laten rijden.’ Aldus de politie. ‘Dat bleek gisteren toch weer het geval. De auto is door ons in beslag genomen.’ Meldt de politie.

Tegen de Schansker wordt proces-verbaal opgemaakt. Hij krijgt los daarvan nog een bekeuring omdat de snelheidsmeter in de wagen kapot bleek te zijn.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button