AlgemeenOp stap

Voorjaarsvakantie vol activiteiten bij ’t Spoor!

- advertentie -

Winschoten – Tijdens de voorjaarsvakantie was er van alles te doen bij jongerencentrum ’t Spoor in Winschoten. ‘We begonnen de week met een spannende film, het was muisstil in het gebouw, iedereen zat op het puntje van z’n stoel!’ Verteldt Ate Zijlstra, jeugdwerker bij ’t Spoor.

- advertentie -

Ate: ‘Dinsdagavond zijn we aan het bowlen geweest, hier werd iedereen toch wel heel fanatiek van, uiteindelijk gingen Brandon en Samantha er met de felbegeerde prijzen vandoor.’

Woensdagavond stond volledig in het teken van de meiden, met een tafel vol make-up, gezichtsmaskers en lekkere snoepjes was het al snel een hele gezellige boel. ‘Stiekem vonden twee jongens dit ook wel heel interessant, ook zij zijn naar huis gegaan met een verfrissend perzikhuidje en een stiekem gelakt nageltje.‘ Aldus Zijlstra.

Donderdag was alweer de laatste dag van de vakantie. ‘We hebben deze dag met een aantal keukenprinsesjes allerlei lekkere dingen gebakken waar we ’s avonds met alle bezoekers flink van hebben genoten!’ Zegt Zijlstra.

Wil je op de hoogte blijven van alles wat we doen? Volg ons dan op alle bekende social-media’s of de website jctspoor.nl  in de gaten!

Foto’s: Jongerencentrum ’t Spoor

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button