AlgemeenCultuurKort nieuwsOp stap

Zondagmiddagconcert in de Marktpleinkerk te Winschoten

Winschoten – Op 22 april 2018 kunt u vanaf 15.00 uur genieten van een optreden van het regiokoor Avventura Musicale onder de bezielende leiding van sopraan/dirigente Ellen Klopstra.

- advertentie - 

Programma
Voor de pauze brengen zij liederen van John Rutter, R. Vaughan Williams en Edward Elgar. De begeleiding is in handen van Mineke Potgieser, piano en Bouko Tiggelaar, kerkorgel. Na de pauze luistert u naar het Requiem van Gabriël Fauré.

Naast de koorzang is hier een belangrijke rol weggelegd voor Het Minerva Kwartet, bestaande uit Hanneke van Ulsen: viool, Oktje Lambermont: altviool, Maaike ten Wolde: altviool en Michelle van der Braak: cello, Sinan Ercan: cello, Oeds Bouwsma: bas, Nienke van Leijden: harp, Annet Schippers-Koolhaas en Nynke de Haan: hoorn en ook hier Bouko Tiggelaar: orgel.

Als liefhebber van live-klassieke muziek mag u dit concert niet missen! 22 april 2018 in de Marktpleinkerk, Marktplein 1, 9871 AZ Winschoten aanvang 15.00 uur, entree € 15,00 incl. koffie of thee. Meer weten? Ga naar: www.avventuramusicale.nl

Foto’s: Avventura Musicale


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button