AlgemeenIncidenten

Politie zoekt brandstichter en getuige op BMX-fiets

Winschoten – Door een tot nu toe onbekend iemand is gisteravond op de hoek van de Engelstilstraat en de Mauritsstraat in Winschoten brand gesticht bij een ondergrondse vuilcontainer. De politie is op zoek naar een jongen op een BMX-fietsje die bij de brand vandaan kwam rijden.

- advertentie - 

De jongen zou een belangrijke getuige kunnen zijn. ‘Hij werd door ons gezien toen wij vlakbij de brand waren. De jongen, die een roodkleurig trainingspak droeg, fietste weg in de richting van de Dwingelooweg.’ Aldus de politie.

De brandweer kwam eraan te pas om het vuur te doven.

Ben jij die jongen op de BMX-fiets, dan horen wij graag van je. Mochten er mensen zijn die weten wie de voor ons onbekende fietser is of iets rond half negen hebben gezien, dan wordt een bericht uiteraard ook erg op prijs gesteld.’ Meldt de politie. Ze zijn te bereiken via 0900-8844 (bureau Winschoten).

- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Open chat
Tip ons!