AlgemeenGemeente

Gemeente schenkt Beerta twee Social Sofas uit blijk van waardering

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen zaterdagmiddag heeft wethouder Bard Boon op het plein voor de COOP in Beerta twee nieuwe Social Sofas onthuld.

- advertentie -

Deze banken zijn geschonken door de gemeente Oldambt wegens het asielzoekerscentrum dat heel groot en vol zou komen, maar wat als een nachtkaars uitging. De gemeente wil de positieve houding van de inwoners van Beerta hiermee waarderen.

Ook de ontwerpers en vrijwilligers van Bureau Het wilde Oosten waren aanwezig, zij werden bedankt namens de gemeente Oldambt van het leveren van de vele Social Sofas die u kunt vinden op diverse plekken in de gemeente.

De tekeningen op de bankjes zijn gemaakt door de Internationale Schakel Klas, wat zit gevestigd op het Dollard College. Dit is een klas met leerlingen uit een ander land die de Nederlandse taal nog niet genoeg beheersen.  Het is een tussenstap om je niveau van de Nederlandse taal te verhogen.

Foto’s: Quintin Stoetman/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button