AlgemeenCultuur

Dansen met Jandino in De Klinker

- advertentie -

Winschoten – Kom donderdagavond 29 maart dansen met Jandino in De Klinker. Na zijn voorstelling ‘Keihard’ vindt er een heuse Jandino Afterparty plaats. Jandino neemt zijn eigen dj Willy Whoo mee en swingt vervolgens tot een uurtje of 24.00 uur mee met het publiek. Vanaf 24.00 uur neemt onze Winschoter DJ Roy Nomden het over, zodat je nog niet meteen naar huis hoeft. Mis dit unieke feest niet! Er zijn maximaal 400 kaarten te boeken en vol=vol.

- advertentie -

Bezoekers die kaarten hebben voor de voorstelling ‘Keihard’ hebben gratis toegang tot het festijn. Mocht je niet naar de voorstelling gaan, maar wel graag naar de Afterparty willen, kost een kaart slechts € 5,-. Voor meer informatie of het boeken van kaarten kan je terecht op indeklinker.nl.

Comedygod Jandino Asporaat staat 29 maart in De Klinker met zijn voorstelling ‘Keihard’. Of het nu in de showbizz-, televisie- of cabaretwereld is: Jandino Asporaat gaat als een speer. Deze man doet niet aan concessies als het om zijn carrière gaat. Bij hem is het simpel: hij komt op en gaat weer af. In de ongeveer twee uur die daartussen zit laat hij je lachen, het liefst keihard.

Foto: Corne van der Stelt

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button