AlgemeenGemeente

Oldambt start met sportloket voor verenigingen

- advertentie -

Oldambt – Op maandag 19 maart start het sportloket voor sportverenigingen in de gemeente Oldambt. Zij kunnen bij het sportloket terecht met al hun vragen over sport in de gemeente.

- advertentie -

Waarom een sportloket?
Met het sportloket kan de gemeente beter inspelen op vragen en wensen van de sportverenigingen. Met één loket en dus met één aanspreekpunt kunnen vragen zo goed en snel mogelijk worden beantwoord.

Bereikbaarheid
Het sportloket is bereikbaar via sportloket@gemeente-oldambt.nl en via telefoonnummer 06 53 68 95 45. Iedere dinsdagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur en iedere vrijdagochtend van 10.00 tot 12.30 uur is een medewerker van het sportloket aanwezig in de sporthal in Winschoten aan de Mr. D.U. Stikkerlaan.

Eén aanspreekpunt
Verantwoordelijk wethouder Bard Boon is blij dat het sportloket van start gaat: “Sportverenigingen zijn belangrijk voor onze samenleving. De sportverenigingen in onze gemeente zijn zelf verantwoordelijk voor hun beleid en de uitvoering daarvan. Het is belangrijk dat de gemeente hierbij ondersteunt en faciliteert. Met het sportloket hebben verenigingen één aanspreekpunt voor al hun vragen over sport. Die wens hadden ze ook bij ons aangegeven. Ik ben blij dat we zo invulling hebben gegeven aan deze wens.”

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button