AlgemeenIncidenten

Politie: Geen aanwijzingen voor pyromaan in Oost Groningen

- advertentie -

Winschoten – De laatste weken zijn er meerdere branden geweest in Winschoten en omgeving. Uit onderzoek van de politie blijkt dat er bij de meeste branden geen sprake is van brandstichting.

- advertentie -

Oude Pekela
Een brandje in het buizenstelsel bij een bedrijf aan de Hendrik Westerstraat in Oude Pekela in de nacht van zondag 18 op maandag 19 maart bleek van opzet geen sprake. De brandweer gaf aan dat het ging om een klein brandje in het buizenstelsel met stro.

Lees meer: Brandweer Winschoten naar Oude Pekela voor grote brand

Van brandstichting was evenmin sprake in een kamer in het zorgcentrum in Oude Pekela afgelopen weekend.

Lees meer: Brandweer Winschoten helpt bij reddingsactie brand woonzorgcentrum

Lamico Winschoten
De oorzaak van de brand bij Lamico op het industrieterrein in Winschoten is nog niet achterhaald. Het vuur in een houtopslag werd vrijdag 16 maart rond middernacht ontdekt. We hebben technisch onderzoek gedaan maar het verwoestende effect van de brand heeft er voor gezorgd dat veel sporen zijn verwoest.

Lees meer: Zeer grote brand bij Lamico Winschoten

Vlagtwedde
Op zaterdagmiddag 17 maart was er een brand bij een bedrijf aan de Weenderstraat in Vlagtwedde. Uit onderzoek bleek de brand is ontstaan tijden werkzaamheden. Daarbij is er geen enkele aanwijzing voor brandstichting.

Lees meer: Grote rookwolken zichtbaar wegens brand in Vlagtwedde

M.J. Olmstraat Winschoten
Op 7 februari woedde er een brand in een bedrijfspand aan de M.J. van Olmstraat in Winschoten. Ook hier bleek uit onderzoek dat er geen sprake was van brandstichting. In het pand werd een hennepdrogerij aangetroffen. Naar deze brand doen we afzonderlijk onderzoek in verband met de hennepdrogerij.

Lees meer: Grote uitslaande brand Winschoten ‘brand meester’

Foto: Melarno Kraan/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button